Наскоро ги сменях и най-прясната тема във форума за тези крушки вероятно е моята. Та на мен ми се наложи да презапоявам поради простата причина, че не успях да намеря никъде въпросния стандарт, а и да бях - някой ми беше казал цена от 30 лв нагоре за бройка (!) Купих си диоди и ги запоих върху фасунгата (с резистори естествено) и вече всичко вътре свети.
Известие
Collapse
No announcement yet.
крушки на управлението на парното
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеПомня, че моите крушки струваха по-малко от левче едната.Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)
Comment
-
-
Крушките за таблото струват 60ст. и се намират в почти всички магазини за електроника. Аз смених тези на управлението с диоди от омега лайт и съм много доволен. Светят много по-силно, а се предполага, и че живота им ще е много по-дълъг. Единствения минус е ,че не може да се намалява осветеността им.Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Пробвах при омега, но не станаха диодите (бяха по-големи от отвора)
Накрая запоих стандартни крушки за табло . На друго място не намерих такъв стандарт (освен в каталог на фльосер), но без бройки в бг. В Александър ауто ми казаха по 30 лв за крушка и ми стана лошо
на живо свети по ярко
От телефона изглежда все едно свети неравномерно.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеКрушките ги има навсякъде 1.2W
Разпоява се старата от фасунгата и се запоява новата.
Пай сее ...
В момента и аз съм с 1.2 w
Comment
-
Първоначално публикувано от ivaka89 Покажи съобщениеДа, но оригиналните са 1.4w
В момента и аз съм с 1.2 wAlfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНе се доверявайте на техническите спицификации на китайските стоки. Наскоро купих от алиекспрес led крушки на 12V, които по спецификация трябваше да са 6 ватови. Оказа се, че реално са под 2 W.
Comment
-
Аз ги питах да ми обяснят, защо се получава това разминаване:
"Hello!
I bought 5 pcs. G4-1505 DC-12V-6W lamps.
I measured their current consumption at 12,5 V supply and it is 0,158 Amp.
That means a power of about 2W, which is far away from 6W, as shown in the specification.
What is your explanation?"
И ето, какво ми отговориха:
"Friend, to tell the truth, although our wattage is not so accurate as described, but both in price and quality is good, you can also go to another look at others' description and price, now almost the whole market of lamps and lanterns is like this, you don't hurt, so I hope you understand, of course, if you to buy the next time we will give you a satisfied discount and give you a gift, thank you for your understanding and support, best wishes"
Накратко - Не стават.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 10:12.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАз ги питах да ми обяснят, защо се получава това разминаване:
"Hello!
I bought 5 pcs. G4-1505 DC-12V-6W lamps.
I measured their current consumption at 12,5 V supply and it is 0,158 Amp.
That means a power of about 2W, which is far away from 6W, as shown in the specification.
What is your explanation?"
И ето, какво ми отговориха:
"Friend, to tell the truth, although our wattage is not so accurate as described, but both in price and quality is good, you can also go to another look at others' description and price, now almost the whole market of lamps and lanterns is like this, you don't hurt, so I hope you understand, of course, if you to buy the next time we will give you a satisfied discount and give you a gift, thank you for your understanding and support, best wishes"
Накратко - Не стават.
Comment
Comment